ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ШЛЯХИ МОДЕРНІЗАЦІЇ МАТЕРІАЛЬНО- ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ

Автор(и)

  • Ольга Володимирівна Гук
  • О.І. Щербакова

Ключові слова:

модернізація, інновації, інноваційній розвиток, харчова промисловість, матеріально-технічна база.

Анотація

Вступ України до Євросоюзу вимагає модернізації вітчизняної харчової
промисловості з метою задоволення внутрішнього попиту, а також освоєння нових ринків збуту. Унаслідок зростаючої конкуренції з імпортованими товарами перед підприємствами з’являються нові стимули та перспективи. Вирішення завдань, які стоять перед харчовою промисловістю можливе лише в руслі інноваційного розвитку. Інноваційна діяльність спрямована на модернізацію матеріально-технічної бази та на оновлення і вдосконалення його
виробничих сил.

Посилання

Амоша О.І. Інноваційний шлях розвитку України: проблеми та рішення/ О.Амоша //

Економіст. – 2012. – №6. – С. 28-34.

Кушніренко О. М. Активізація інноваційної діяльності як напрям оновлення

матеріально-технічної бази харчової промисловості// Вісник державного агроекологічного

університету. Науково-теоретичний збірник. – 2011. – № 2. – С. 267–273.

Крисанов Д.Ф. Харчова промисловість України в контексті розвитку національної

інноваційної системи/ Д.Ф.Крисанов, К.О.Бужинська// Вісник Хмельницького національного

університету. – Т.1. – 2011. - №5. – С.58-66.

Федулова Л.І. Технологічний розвиток підприємств України / Л.І.Федулова. - К.:

Інститут економіки та прогнозування, 2013. – 627 с.

Васильців Г.Г. Стратегічні засади управління використанням матеріально-технічної

бази підприємства / Г.Г. Васильців // Науковий вісник НЛТУ України, 2012. – Вип. 18. – С.

-279

Офіційний сайт державної служби статистики України [Електронний ресурс]. –

Режим доступу: http://www.me.gov.ua/control/uk/publish/article

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Інноваційні, інформаційні, інвестиційні складові сучасних підходів до управління підприємством.